Selecteer een pagina
helpende hand

Vrijwilliger worden? Download Issy en wordt vrijwilliger

Wil je graag vrijwilligerswerk doen, maar heb je weinig tijd of houdt je van afwisseling? Download dan nu de app van Issy. Met Issy vind je eenvoudig een vrijwilligers klus die matcht bij jouw agenda en interesses.

Wat is Issy?

Issy een stichting dat zich inzet om op een laagdrempelige, transparante en snelle manier vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar te brengen. Issy is ontstaan op initiatief van de Voedselbanken Nederland en wordt ondersteund door Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties kunnen elkaar vinden op de mobiele app van Issy. De app van Issy is beschikbaar voor alle maatschappelijke vrijwilligersorganisaties in Nederland.

Kan iedereen helpen?

Ja, iedereen kan een handje helpen. Ook al heb je maar een uurtje per week. Maak een profiel aan op Issy en geef aan wat je kunt doen, wanneer en waar je dit wilt doen.

Kan elke organisatie een klus plaatsen?

Nee, alleen vrijwilligersorganisaties kunnen klussen plaatsen. Het is dus niet mogelijk om als commercieel bedrijf een klus te plaatsen.

Meer weten?

Ga naar de website van Issy en download de app om meer te weten te komen.

Ook interessant

Apple Watch 6: alles over de nieuwste smartwatch

Apple Watch 6: alles over de nieuwste smartwatch

Hoewel er niets is veranderd aan het ontwerp van de nieuwe generatie smartwatches van Apple, is er genoeg nieuws te vinden onder de motorkap. Apple Watch Series 6: in het kort Wat is er nieuw aan de Apple Watch Series 6? 20% sneller dan het model van 2019. De meest...

6 handige kampeertips voor beginners

6 handige kampeertips voor beginners

Deze korte lijst met kampeertips is voor de beginnende kampeerder. Of je nou net als Bert Visscher bent overgehaald door je vrouw om te gaan kamperen of gek bent van het back to basic concept; met deze 6 handige kampeertips ben jij goed voorbereid voor je eerste...