Selecteer een pagina
netflix-logo

NIEUW op Netflix: Queen & Adam Lambert – The show must go on.

Voor alle Queen fans die de documentaire hebben gemist op 3doc is er goed nieuws. Vanaf 23 juli 2020 staat de documentaire Queen & Adam Lambert – The show must go on op Netflix! Jeej!

“Adam kan alle dingen doen die Freddie deed en meer. Het doet er niet toe wat je naar Adam gooit. Hij kan het. Hij is een geboren exhibitionist. Hij is Freddie niet, hij probeert ook niet om hem te zijn, maar hij staat qua talent wel op gelijke hoogte.” – Brian May.

In deze documentaire ligt de focus niet op de successen van weleer, maar juist op de huidige stand van zaken binnen de band. Na het overlijden van frontman Freddie Mercury verliet bassist John Deacon de band, omdat hij vond dat geen enkele zanger zich kon meten met Mercury. Na diverse zangers versleten te hebben bundelde Queen de krachten met Adam Lambert.

‘The show must go on’ toont Lambert’s achtergrond en opkomst. De docu bevat zeldzame concertbeelden van Queen’s enorme stadionshows, achter de schermen clips en interviews met bandleden Brian May, Roger Taylor en Bohemian Rhapsody-hoofdrolspeler én Oscarwinnaar Rami Malek. Daarnaast ook fraai archief dat een eerbetoon brengt aan de legendarische Freddie.

Ook interessant

Apple Watch 6: alles over de nieuwste smartwatch

Apple Watch 6: alles over de nieuwste smartwatch

Hoewel er niets is veranderd aan het ontwerp van de nieuwe generatie smartwatches van Apple, is er genoeg nieuws te vinden onder de motorkap. Apple Watch Series 6: in het kort Wat is er nieuw aan de Apple Watch Series 6? 20% sneller dan het model van 2019. De meest...

6 handige kampeertips voor beginners

6 handige kampeertips voor beginners

Deze korte lijst met kampeertips is voor de beginnende kampeerder. Of je nou net als Bert Visscher bent overgehaald door je vrouw om te gaan kamperen of gek bent van het back to basic concept; met deze 6 handige kampeertips ben jij goed voorbereid voor je eerste...